Een glaasje in 'Het Raadhuis'

SONY DSC

Na vorige week twee succesvolle proeverijen in Oss te hebben gehad, was afgelopen weekend het dorp Lithoijen aan de beurt. Niet binnen de stadsgrenzen van Oss maar zeker wel onderdeel van de gemeente. 'Het Raadhuis' midden in het dorp is een uitermate geschikte en een prachtige locatie.

Rond de klok van acht was het zaterdagavond weer tijd voor een proeverij. Een aantal bekenden van WhiskyOss en ook wat nieuwe gezichten, zorgde voor een goed gevulde kamer in deze mooie setting. Met dezelfde Whisky's en presentatie als de vorige twee proeverijen, waren wij ervan overtuigd dat ook deze avond een succes zou worden. 

Gezelligheid was er zeker! Er werd weer volop genoten van de Whisky's en de hapjes. Leuke vragen zorgde ervoor dat de presentatie met regelmaat werd onderbroken om het een en ander verder uit te leggen. Verschillende meningen en smaken werden hierbij besproken, wat uiteindelijk resulteerde in een fijne huiskamersfeer.

Proeverij ´De invloed van het hout´

  • Glenmorangie Quinta Ruban 12yrs
  • GlenDronach  15 yrs Tawny Port
  • Glenmorangie Lasanta 12 yrs
  • Glencadam 14 yrs Oloroso
  • Millstone 12 yrs Sherry Cask
  • GlenDronach 18 Allardice

Na ruim drie uur was het einde van de proeverij, maar voor vele nog niet het einde van de avond, want er werd er nog menig woordje gesproken over ons favoriete drankje!

Wij willen alle gasten bedanken voor jullie aanwezigheid. Ad en Jackie, bedankt voor jullie gastvrijheid en dat we dit op deze prachtige locatie hebben kunnen doen! We komen graag nog eens terug voor een nieuwe proeverij.

Lunch en Tearoom ´Het Raadhuis´ Lithoijen.

Share
comments
2019  Whisky Oss