LET OP Wijziging! Aankondiging whiskyproeverij

Yes, we mogen weer en dat betekent natuurlijk dat het dan ook weer gaan doen! We gaan weer een proeverij presenteren. Waar, wat, hoe, wanneer? Lees snel verder!

Deze keer zullen we zes verschillende onafhankelijk bottelaars de revue laten passeren. Gordon&MacPhail, Compass Box, Adelphi, Cadenhead's, Signatory Vintage en The Ultimate worden vertegenwoordigd in woord en drank. Zoals gewend van de laatste proeverijen, levert Wijnhuis Oss de line up en staan we ook deze keer weer in de prachtige zaal van City Hotel Oss. 

Vanwege de herfstvakantie wordt de proeverij verzet. We willen natuurlijk niet dat vakantiegangers deze mooie proeverij moeten missen. Het verzetten van een vakantie om tóch bij de proeverij te kunnen zijn gaat ons ook wat ver. Daarom hebben we met City Hotel Oss en Wijnhuis Oss gekozen voor:

  • Datum: 16 november 2019, 20.00uur
  • Entree: €35,00 per persoon
  • Locatie: City Hotel Oss, Raadhuislaan 43 5341GL Oss

Heb je interesse of wil je je direct inschrijven? Neem dan even contact op met Wijnhuis Oss via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop er gewoon even binnen.

Share
comments
2020  Whisky Oss