Aankondiging Cadenhead Proeverij!

Untitled

Yes! De eerste whiskyproeverij van 2019 staat alvast in onze agenda. En wat voor één! We gaan een complete Cadenhead Small Batch line up presenteren. Enerzijds omdat deze onafhankelijke bottelaar erom bekend staat een zeer mooie selectie aan vaten te hebben, anderzijds om te vieren dat deze bottelaar vanaf dán een plaatsje krijgt op de schappen van Wijnhuis Oss. Interesse? Lees dan vooral verder.

Afgelopen november bezochten wij de stad Campbeltown in Schotland. De stad die ooit bekend stond als de whiskyhoofdstad van de wereld herbergt nu nog slechts drie distilleries. Daarnaast, letterlijk, is in deze stad het hoofdkantoor van WM Cadenhead gevestigd met de bijbehorende warehouses. Ons enthousiasme brachten we over op Stefan van der Krabben van Wijnhuis Oss en van het één komt nu dan het ander.

We mogen melden dat we op 9 februari 2019 een zeer mooie line up gaan presenteren. Een line up waarvan we nu al met zekerheid kunnen stellen dat er tegen die tijd een aantal flessen niet meer beschikbaar zal zijn. Normaal houden wij de line up stil tot aan een proeverij maar in dit geval maken we hem toch maar een keer bekend... Er staan dan ook wat pareltjes tussen waar we best trots op zijn. In volgorde van leeftijd (niet per se de volgorde in de proeverij):

  • Ord 13yo
  • Glenrothes 17yo
  • Laphroaig 20yo
  • Glen Moray 24yo
  • Glenallachie 25yo
  • Cameronbridge 26yo

 Untitled

Wil jij bij deze proeverij aanwezig zijn? Schrijf je in bij Wijnhuis Oss in de winkel of via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten komen op €35,00 per persoon. De locatie zal later nog definitief bekend gemaakt worden.

Share
comments
2020  Whisky Oss