Een avondje eilandhoppen

De teleurstelling over het niet doorgaan van de whiskyavond bij Hotel De Naaldhof was best groot. We hadden ons veel voorgesteld van een dergelijke whiskyavond maar helaas, we konden niet voldoende deelnemers op de been brengen. Misschien was de opzet te groot? Of was het de afstand c.q. bereikbaarheid? Wat de reden ook was, bij de komende proeverij gaan we weer terug naar de basis... We gaan weer terug naar de kelder van Slijterij Caves Hubert Zeegers.

Untitled

De komende proeverij zal plaatsvinden op zaterdag 18 juni en we starten om 20.00uur. Het thema van deze proeverij is "De Schotse eilanden, een regio op zich". We maken een whiskyreis langs diverse Schotse eilanden en zullen daarbij maar liefst 7 whisky's schenken, uiteraard met bijpassende hapjes. De whisky's kunnen officiële bottelingen zijn maar er zullen zeker ook wat onafhankelijk gebottelden bij zitten. Het zijn in ieder geval allemaal whisky's die bij Jurgen Zeegers gekocht of besteld kunnen worden.

De kosten voor deelname aan deze proeverij bedragen €30,00. Inschrijving kan plaatsvinden vanaf zaterdag 23 april bij de slijterij. Wees er snel bij want er is maar plaats voor maximaal 23 personen!

Share
comments
2020  Whisky Oss