Jammer maar helaas

Gisteravond hebben we met pijn in ons whiskyhart een knoop moeten doorhakken. Na bijna twee maanden van aankondiging, voorbereiding en het herhaaldelijk onder de aandacht brengen, hebben we toch moeten besluiten het event van 1 april te cancellen. Ontzettend jammer maar wel noodzakelijk. De Virtual Distillery Tour, die Tony van Rooyen zou presenteren in Hotel De Naaldhof, zal dus niet doorgaan...

Wij hebben deze keuze moeten maken omdat we, met nog ruim een week te gaan, maar net op de helft van het beoogde deelnemersaantal zitten. We kunnen niet het risico lopen dat het daarbij zou blijven. Waar het aan ligt? Wij weten het ook niet. Misschien ligt het hotel te ver van het Osse centrum? Ligt het aan de datum? Is er sprake van teveel events in de regio in de periode? Wij kunnen er de vinger niet achter krijgen, feit is wel dat we het ontzettend jammer vinden.

Ondanks de noodzaak te moeten afzeggen willen we Tony, Maxxium Nederland B.V., Slijterij Caves Hubert Zeegers en Hotel De Naaldhof danken voor de samenwerking bij het starten maar ook voor het begrip voor onze situatie.

De mensen die inmiddels een kaartje gekocht hadden, zullen uiteraard hun geld terug krijgen. Zij kunnen hun kaartjes gewoon bij Slijterij Caves Hubert Zeegers terugbrengen.

Share
comments
2020  Whisky Oss