Wijziging proeverij 1 april!

Wederom geen 1 april grap, maar een serieuze wijziging in het programma van de Virtual Distillery Tour van 1 april aanstaande.

Eerder maakten we bekend een avondvullend programma te verzorgen in samenwerking met Tony van Rooyen, Caves Hubert Zeegers en Hotel De Naaldhof.
Het programma bestond uit een diner in de vorm van een uitgebreid buffet met opvolgend een Glenfiddich proeverij, verzorgd en gepresenteerd door Tony van Rooyen.

Wijziging!

We hebben de afgelopen tijd een aantal keren te horen gekregen dat er veel mensen toch wat problemen hebben met de aanvangstijd van 17.15u. Op zich is dit zeker begrijpelijk. Men wil zich aan het eind van de drukke werkweek niet ook nog eens moeten haasten om op tijd te zijn voor een avondje ontspannen. We hebben de opties nog eens goed bekeken en besproken met alle betrokken partijen en zijn daarbij tot de conclusie gekomen dat we later gaan starten. De aanvang zal dus worden verplaats naar 19.30u. Helaas is het dan niet meer mogelijk om nog een buffet te verzorgen, dit zou dan namelijk ten kosten gaan van de tijd die we gereserveerd hebben voor de proeverij.

De Virtual Distillery Tour gaat dus gewoon door en het buffet komt te vervallen! Uiteraard zijn daarbij ook de kosten voor deze avond gewijzigd naar € 25,00 per persoon. De gasten die zich inmiddels hebben ingeschreven krijgen het te veel betaalde bedrag natuurlijk retour.


Deze whiskyavond zal gehouden worden op vrijdag 1 april. Om 20.00u zal Tony van Rooyen de gasten meenemen in zijn enthousiaste verhaal over de Glenfiddich distillery. Hierbij zal naast de core-range van de distillery ook de speciaal voor de Nederlandse markt gebottelde Ordha geproefd gaan worden. Na afloop van de presentatie is er de mogelijkheid om in de bar van het hotel nog wat na te borrelen. Ook is er de mogelijkheid om, met een aantrekkelijke korting, de geproefde whisky's aan te schaffen.

Wil jij er ook bij zijn? Kaartverkoop verloopt exclusief via Slijterij Caves Hubert Zeegers. De kaarten zijn € 25,00 per stuk. Het na-borrelen is hierbij NIET inbegrepen.

Graag tot dan!!

Voor vragen kun je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Share
comments
2020  Whisky Oss