Virtual Distillery Tour bij De Naaldhof

Carnaval is weer voorbij en wij mogen het volgende fantastische feestje alweer aankondigen. Met gepaste trots mogen we nu namelijk melden dat we de whiskyhobbyisten in Oss en (wijde) omstreken weer een prachtig event kunnen presenteren. Dit keer doen we dat niet zelf want sommige dingen moet je aan echte professionals overlaten. Een Virtual Distillery Tour bijvoorbeeld.

In samenwerking met Slijterij Caves Hubert Zeegers, Hotel De Naaldhof en Maxxium Nederland is het gelukt een complete whisky-avond samen te stellen. Eigenaar Bob Vink van Hotel De Naaldhof is zelf ook een liefhebber van het goudgele gerstedistillaat en met de slijterij hebben we al diverse mooie events kunnen organiseren. Dat moet dus weer een geweldige avond worden!

Untitled 

Deze whiskyavond zal gehouden worden op vrijdag 1 april (en dat is echt geen grap!). We starten al vroeg (17.30u) met een buffet en om 20.00u zal Tony van Rooyen de gasten meenemen in zijn enthousiaste verhaal over de Glenfiddich distillery. Hierbij zal naast de core-range van de distillery ook de speciaal voor de Nederlandse markt gebottelde Ordha geproefd gaan worden. Na afloop van de presentatie is er de mogelijkheid om in de bar van het hotel nog wat na te borrelen. Ook is er de mogelijkheid om, met een aantrekkelijke korting, de geproefde whisky's aan te schaffen.

Wil jij er ook bij zijn?

Kaartverkoop verloopt exclusief via Slijterij Caves Hubert Zeegers. De kaarten zijn €50,00 per stuk en voor dat bedrag krijg je:

  • Ruim 2 uur buffet met de kwaliteit van Hotel De Naaldhof, (bruisend) water en een glaasje whisky inbegrepen
  • Virtual Distillery Tour gepresenteerd door Tony van Rooyen

Niet inbegrepen zijn andere dranken die bij het buffet genuttigd worden. Ook het naborrelen is voor eigen rekening.

Share
comments
2020  Whisky Oss