Winter editie BYOB

Deze zaterdag was het dan eindelijk zover, de wintereditie van het Bring Your Own Bottle event van de Single Malt Whisky Group.
Om 14:00 u werd door Jeroen het startschot gegeven voor de tweede editie van dit leuke initiatief.

Net als de vorige editie waren er weer iets meer dan 30 personen bij elkaar gekomen in een van de zalen van party/ congres centrum Verploegen te Wijchen. Veel bekende gezichten, maar zeker ook nieuwe. Uiteraard had iedereen weer een fles (of meerdere) van ons favoriete drankje bij zich om met elkaar te delen. Er stonden prachtige flessen bij!

Voor sommige was de reis lang, maar schijnbaar ook al een soort feestje. Dit zorgde dan weer voor dat de gesprekken direct op gang kwamen. Heel veel whiskyverhalen en uiteraard werd er veel geproefd! Veel liefhebbers bij elkaar en al snel worden er flessen aangewezen die je zou moeten proeven. Een goed voorbeeld daarvan is dan misschien ook wel de meest besproken fles van de dag, een oude botteling van Glendronach 15. Erik nam deze fles mee en ik geloof dat de fles voor 16u wel leeg was. Gelukkig heb ik er ook een klein beetje van kunnen proeven, een pracht whisky!! Niet alleen deze fles was prachtig, iedereen had weer zijn best gedaan om een mooie fles mee te nemen. Er was dit keer een dubbele en wel de Glendronach The Hielan. 
Veel mooie Whisky’s, leuke mensen en gezelligheid hebben er wederom een succesvolle dag van gemaakt!

Bedankt organisatie!
Bedankt Zaal Verploegen!
Bedankt liefhebbers!!!
Tot september!!!

Share
comments
2019  Whisky Oss