Aftellen voor de eerste SMWG BYOB

Vandaag is het nog precies 3 weken tot het allereerste event van de Single Malt Whisky (Facebook) Group gaat plaatsvinden. Plaats van handeling: Zaal Verploegen in Wijchen. Opzet: een Bring Your Own Bottle middag. Doel: gezellig samenzijn met zoveel mogelijk leden van de SMWG onder het genot van door de leden meegebrachte Whisky's.

image

Alsof dat al niet reden genoeg is om naar Wijchen af te reizen heeft onze vriend Denny Mac Taggart aangegeven een korte presentatie te willen geven over Whisky in het algemeen. We starten de middag daarom met een laagdrempelig verhaal dat leuk is voor zowel gevorderden maar zeker ook voor de nieuwkomers in de hobby. Denny zal gedurende de middag ook beschikbaar zijn voor vragen, opmerkingen en prachtige anekdotes. (en zoals wij hem kennen komt dat helemaal goed!)

Na deze presentatie (en waarschijnlijk ook tijdens) zullen we heerlijk gaan genieten van elkaars meegebrachte vloeibaar gouden goederen. Een leuke fles die al open staat in je collectie en nog wel redelijk goed gevuld is of wellicht schaf je wel een flesje aan speciaal voor dit event. Dat is aan ieders eigen invulling. Misschien is het wel handig als iedereen ook zelf een glaasje mee kan nemen. Dat scheelt organisatorisch gezien weer wat werk...

Het event vindt dus plaats bij Zaal Verploegen in Wijchen. Dit ligt aan de Woeziksestraat 100 in Wijchen en dat is op een klein kwartiertje lopen vanaf het NS-station. De middag duurt van 14.00uur tot 18.00uur en deelname kost €10,00. Daarvoor krijg je bij binnenkomst een kopje koffie/thee of wat fris. Er is stokbrood en water én er wordt 4x voor hapjes gezorgd.

Bij publiceren van deze blog staat het aantal deelnemers op circa 25 personen. Wil jij er ook bij zijn en ben je nog geen lid van de groep? Meld je aan en schrijf je in! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en meer bottles uiteraard! Wij hopen jullie allen daar te zien en natuurlijk zullen we er achteraf een mooi verhaal over schrijven. Als we nog wat kunnen onthouden uiteraard...

 

Share
comments
2020  Whisky Oss