Single Malt Whisky Group event

SONY DSC

Zoals jullie weten hebben ook een behoorlijk aandeel gehad in de oprichting en het onderhouden van één van de meest gezellige Whisky gerelateerde Facebookgroepen in Nederland en wijde omtrek. Inmiddels naderen we met rasse schreden de grens van 1500 enthousiaste leden. Het enthousiasme is zelfs zo groot dat er nu een eerste groeps-event gepland staat. Ben jij er ook bij?

Martin Stavleu stuurde me een berichtje of het me een leuk idee zou lijken als er een soort van bijeenkomst georganiseerd zou worden. Speciaal voor leden van de Single Malt Whisky Group én zonder commerciële belangen. Uiteraard lijkt me dat wat en dus direct een poll gestart in de groep. Binnen een week waren er meer dan 150 mensen die aangaven eventueel aanwezig te willen zijn. Datum en locatie bepaalden daarbij uiteraard het definitieve besluit.

De volgende stap dus maar gezet. Er werd een datum vastgelegd en Richard Timmers kwam met een mogelijke locatie op de proppen. Zaal Verploegen in Wijchen, de locatie waar Richard zelf regelmatig proeverijen organiseert, is bereid ruimte beschikbaar te houden. En zie daar, het eerste SMWG-event krijgt vorm. Het zal een zogenaamd BYOB-middag worden. Iedere aanwezige neemt een fles mee uit zijn of haar collectie. Onder het genot van elkaars whisky genieten van elkaars verhalen en ervaringen. Dit zal plaats gaan vinden op zaterdag 16 mei van 14.00uur tot 18.00uur.

Zaal Verploegen is te voet bereikbaar vanaf Station Wijchen middels een wandeling van 10 tot 15 minuten. Of de wandeling terug ook zo kort duurt hangt van het verloop van de middag af... Zien we jou ook terug in Wijchen?

Share
comments
2020  Whisky Oss