Vrijdagavond Filmavond

Gwen Jansen

Het wordt nu toch wel spannend! Nog slechts een paar dagen te gaan voordat we in Oss de film Nederland Whiskyland mogen aanschouwen. Hoeveel mensen zullen erbij zijn in De Groene Engel? Hoe zal de film ontvangen worden? We gaan het zien!

Nog even voor de mensen die op het laatste moment beslissen. We hebben een mooi programma voor je klaar staan. Voor €8,50 ben je aanwezig bij de Brabantse première van de film. Verder is er de mogelijkheid filmmaakster Gwen Jansen en hoofdpersoon Dick de Jong vragen te stellen over hun ervaringen in de whiskywereld én komt Sietse Offringa aansluitend een presentatie geven.

Untitled 

Ook het horeca gedeelte van De Groene Engel heeft meegedacht voor deze speciale avond. Aansluitend aan het programma in de zaal is er in het café de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een aantal verschillen drams te nuttigen. Ook in de muziekkeuze zal getracht worden een mooie whiskysfeer neer te zetten. Wij hopen op een volle zaal en een prachtige avond voor de whiskyliefhebbers uit Oss en de wijde omtrek!

Kaarten zijn nog te bestellen bij www.groene-engel.nl of zijn te koop bij de kassa van De Groene Engel en bij CD-Kiosk.

Tot vrijdag!

Share
comments
2019  Whisky Oss