Scotland!!

We hebben er een hele poos naar toe geleefd, maar eindelijk is het dan zover! Whisky Oss vertrekt vandaag naar Schotland!

Al weken zijn we beide erg enthousiast. De datum van vertrek kwam immers steeds dichter bij en nu is het moment dan daar. Vandaag zullen we veelal in de trein, vliegtuig en bus onze tijd door brengen om uiteindelijk te arriveren in Elgin Scotland. We verblijven daar in 'The Pines Guesthouse' waar vanuit we de komende dagen onder andere verschillende distilleerderijen zullen bezoeken.

We zullen de distilleerderijen van Benromach, GlenDronach en Glenglassaugh gaan bezoeken. Verder zullen we hoogstwaarschijnlijk ook wat Whisky Shops van binnen gaan bekijken en daar zal wellicht een flesje of wat gekocht worden. Buiten deze bezoekjes, zijn we ook uitgenodigd bij wat via via familie, voor een diner. Het leuke aan dit diner is, dat de man des huizes een gepensioneerde werknemer is van Gordon and Macphail. Hij heeft daar twee management functies gehad en zal ons zeker mooie verhalen ten gehore brengen. 

Wij zullen ons de komende dagen hier prima vermaken, wat weer tot veel inspiratie voor deze website zal zorgen!

Slainte Mhath!

Share
comments
2020  Whisky Oss