Golden Cask Proeverij

Onze eerstvolgende whiskyproeverij moet nog gaan plaatsvinden en de volgende wordt alweer aangekondigd. Gelukkig hoeven jullie dan niet weer tegen onze gezichten aan te kijken want deze keer komt er een vakman naar het City Hotel in Oss. Een man die vanuit zijn passie startte met zijn eigen Kintra label, inmiddels ook zelf (en zeer verdienstelijk) drank stookt onder de naam Wagging Finger en die daarnaast nog enkele andere labels importeert. Eén van die andere labels is Golden Cask en daar komt Erik Molenaar dus een presentatie over geven.

Share
comments

Lees meer: Golden Cask Proeverij

Whiskyproeverij Distillers Editions

Regeren is vooruitzien en dus staat de eerste whiskyproeverij voor 2020 alweer op de planning. Dit keer gaan we een line up presenteren van Diageo's serie The Distillers Editions. Glenkinchie, Dalwhinnie, Oban, Cragganmore, Talisker en Lagavulin. Daar moet wat moois van te maken zijn! 

Share
comments

Lees meer: Whiskyproeverij Distillers Editions

Aankondiging Cadenhead Proeverij!

Untitled

Yes! De eerste whiskyproeverij van 2019 staat alvast in onze agenda. En wat voor één! We gaan een complete Cadenhead Small Batch line up presenteren. Enerzijds omdat deze onafhankelijke bottelaar erom bekend staat een zeer mooie selectie aan vaten te hebben, anderzijds om te vieren dat deze bottelaar vanaf dán een plaatsje krijgt op de schappen van Wijnhuis Oss. Interesse? Lees dan vooral verder.

Share
comments

Lees meer: Aankondiging Cadenhead Proeverij!

LET OP Wijziging! Aankondiging whiskyproeverij

Yes, we mogen weer en dat betekent natuurlijk dat het dan ook weer gaan doen! We gaan weer een proeverij presenteren. Waar, wat, hoe, wanneer? Lees snel verder!

Share
comments

Lees meer: LET OP Wijziging! Aankondiging whiskyproeverij

Whiskydiner in Oss

0Whiskydiner2

Een tijdje geleden werd me gevraagd wat ik ervan zou vinden als er in Oss een whiskydiner georganiseerd zou worden. Misschien zou er zelfs een rol zijn weggelegd voor WhiskyOss. Van dat laatste kwam het niet vanwege mijn persoonlijke beslommeringen. Gelukkig gaat het whiskydiner wél gewoon door en wel op zondag 28 oktober aanstaande! Lees verder voor de details.

Share
comments

Lees meer: Whiskydiner in Oss

2020  Whisky Oss