Whisky bij De Potter

Ondanks de Corona problematiek is het gelukkig toch weer mogelijk om proeverijen te houden. Als er maar voldoende afstand gehouden kan worden en iedereen rekening houdt met de geldende maatregelen. Ik ben dan ook blij dat we weer een nieuwe whiskyproeverij mogen aankondigen op een locatie waar dit allemaal prima te regelen is.

Share
comments

Lees meer: Whisky bij De Potter

Zondag 4 oktober is het D'ierendag

Yes, we mogen weer een proeverij aankondigen. Natuurlijk onder het voorbehoud dat een tweede Coronagolf uitblijft maar toch, het is fijn om weer wat plannen te kunnen maken. Dit keer gaan we terug naar de locatie waar we voor het eerst een proeverij organiseerden. Toen heette het etablissement nog 't Putje. Inmiddels hebben de nieuwe eigenaren het de naam Restaurant Clemens gegeven. 

Share
comments

Lees meer: Zondag 4 oktober is het D'ierendag

Whiskyproeverij Distillers Editions

Regeren is vooruitzien en dus staat de eerste whiskyproeverij voor 2020 alweer op de planning. Dit keer gaan we een line up presenteren van Diageo's serie The Distillers Editions. Glenkinchie, Dalwhinnie, Oban, Cragganmore, Talisker en Lagavulin. Daar moet wat moois van te maken zijn! 

Share
comments

Lees meer: Whiskyproeverij Distillers Editions

Golden Cask Proeverij

Onze eerstvolgende whiskyproeverij moet nog gaan plaatsvinden en de volgende wordt alweer aangekondigd. Gelukkig hoeven jullie dan niet weer tegen onze gezichten aan te kijken want deze keer komt er een vakman naar het City Hotel in Oss. Een man die vanuit zijn passie startte met zijn eigen Kintra label, inmiddels ook zelf (en zeer verdienstelijk) drank stookt onder de naam Wagging Finger en die daarnaast nog enkele andere labels importeert. Eén van die andere labels is Golden Cask en daar komt Erik Molenaar dus een presentatie over geven.

Share
comments

Lees meer: Golden Cask Proeverij

LET OP Wijziging! Aankondiging whiskyproeverij

Yes, we mogen weer en dat betekent natuurlijk dat het dan ook weer gaan doen! We gaan weer een proeverij presenteren. Waar, wat, hoe, wanneer? Lees snel verder!

Share
comments

Lees meer: LET OP Wijziging! Aankondiging whiskyproeverij

2020  Whisky Oss