image1 image1 image1

Help us understand NAS bottlings

Normally we write our blogs only in Dutch but this time I feel I have to write it in English. Why? Well I hope that distillers all over the world will read it and think about what I have to say about the NAS phenomenon. Maybe other bloggers and Whiskyclubs can do the same in order to create more understanding in how NAS prices are set.

Share
comments

Lees meer: Help us understand NAS bottlings

Vakantiegevoel

image

Ik kan het toch niet helemaal laten. Peter is al heerlijk op vakantie met zijn gezinnetje maar ik vertrek pas over een aantal dagen met vrouw en kids naar onze vakantiebestemming. Mijn vakantie is echter wel echt begonnen en wat doe je dan op een heerlijke zomeravond als er weer eens niets op TV is? Juist, even een blogje schrijven!

Share
comments

Lees meer: Vakantiegevoel

Benromach 10yo VS Benromach Vintage 1976

Untitled

Een aantal weken geleden zag ik op Facebook een bericht van Jan Beek verschijnen waarin whiskybloggers werd gevraagd of ze wilden schrijven over een Benromach Whisky. Het bleek te gaan om de Vintage 1976. Maar natuurlijk willen wij aan zoiets meewerken en dus stuurde ik Jan een bericht. Een half uur later lagen onze gegevens in Schotland en dan… afwachten.

Share
comments

Lees meer: Benromach 10yo VS Benromach Vintage 1976

Wij gaan vakantie vieren

Zomer 2014. De kinderen zijn in Oss inmiddels al 2 weken vrij van school en zo langzamerhand komt ook voor ons het einde van de werkverplichtingen in zicht. Even heerlijk genieten van welverdiende rust na weer een jaar hard werken. (als mijn collega's dit lezen ... ) Voor deze website betekent dit dat we in de komende maand ook een stapje terug doen. Even niet wekelijks een blog of twee maar misschien maar een blog in de twee weken. Het ligt er maar net aan wat we tegenkomen.

Share
comments

Lees meer: Wij gaan vakantie vieren

Zomers whiskygenot

manzana_granny_smith

Of het nu door het afgelopen WK voetbal komt of juist door het aangebroken zomerseizoen, ik kan er de vinger nog niet helemaal op leggen. Feit is wel dat ik merk dat ik nu minder snel een glaasje in zal schenken dan pakweg een maand geleden. Zeg nou zelf, bij een graadje of 27 smaakt een koud biertje toch zeker zo goed? En toch zijn er ook andere mogelijkheden.

Share
comments

Lees meer: Zomers whiskygenot

2019  Whisky Oss