image1 image1 image1

International Whisky Festival 2014 Den Haag

Internationaal Whisky Festival culinair uitgaan in Den Haag

Voor het tweede jaar op rij zijn we op bezoek op het International Whiskyfestival in de Grote Kerk in Den Haag. Vorig jaar deden we een avondsessie maar gezien de treinreis van Den Haag terug naar Oss konden we toen niet optimaal van de beschikbare tijd gebruik maken. Vandaag was het anders. De sessie van zondagmiddag, de laatste sessie van dit jaar. Vroeg uit de veren dus!

Share
comments

Lees meer: International Whisky Festival 2014 Den Haag

Small world

Precies een week geleden waren Jeroen en ik in Schotland. Het bezoeken van distilleerderijen ligt dan voor de hand, uitgenodigd worden voor een diner natuurlijk niet!

Share
comments

Lees meer: Small world

We zijn weer thuis

Het zit er alweer op, de allereerste whiskytrip van WhiskyOss. De eerste bezoeken aan distilleries in Schotland en uiteraard een aantal prachtige nieuwe aanwinsten voor de privécollecties. Een prachtige avond met eten en drinken bij een hoogbejaard oud medewerker van Gordon & MacPhail en daarnaast een pub met een whisky-aanbod van zo ongeveer 100 whisky's. We gaan jullie de komende weken verwennen met een aantal mooie verhalen!

 

Share
comments

WhiskyOss on tour

moray-map

Wat begon met een idee voor een georganiseerde groepsreis met een aantal andere whiskyliefhebbers, vond afgelopen dagen plaats voor alleen Peter en mijzelf. We hadden er een maand of wat naartoe geleefd en de verwachtingen waren hoog gespannen. Toen we op Schiphol zagen met wat voor een vliegtuig we naar Inverness zouden vliegen, sloeg verwachting even om in hoop het überhaupt te halen... Gelukkig zagen we dat The Whisky Couple ook aan boord ging en gezien hun ervaringen moest het goed komen!

Share
comments

Lees meer: WhiskyOss on tour

Ben jij er ook bij?

Untitled

Gwen Jansen, gedreven onderneemster met haar roots op Curaçao, leerde Whisky kennen op het Antilliaanse eiland. Grote glazen, ijsblokjes, Whisky erbij en soms ook cola maar altijd om zo snel mogelijk in "de stemming" te raken. Toen zij in Nederland echter kennis maakte met Erik de Vries (Whiskytips) ging er voor haar een wereld open. Kleine, tulpvormige glaasjes zonder ijs? Eerst geruime tijd met de neus in dat glaasje alvorens een klein slokje te nemen? Vervolgens uitgebreid de geur, de smaak en de beleving delen met gelijkgestemden? De interesse voor de Nederlandse Whiskycultuur was geboren.

Share
comments

Lees meer: Ben jij er ook bij?

2018  Whisky Oss