image1 image1 image1

Warm Welkom Whiskyliefhebbers

 

Met ingang van vandaag betekent de welbekende afkorting WWW voor ons niet langer alleen nog maar World Wide Web. Wij zien deze afkorting graag in een Nederlandse term die ook nog eens slaat op onze Whisky hobby. Warm Welkom Wiskyliefhebbers komt wat dat betreft mooi in de richting. Wij willen jullie dan ook een warm welkom heten op onze gloednieuwe website. 

Met de site WhiskyOss.nl gaan wij proberen je mee te nemen in de complexe wereld van de  Whisky. In zeer veel verschillende landen wordt, onder zo mogelijk nog meer verschillende omstandigheden, Whisky geproduceerd. Elke Whisky krijgt daardoor een eigen karakter dat zowel op geur, kleur als natuurlijk ook smaak herkenbaar moet zijn voor de whiskydrinker.Wij gaan voor jou op zoek naar informatie over de diverse Whisky's. We zullen daarbij  regelmatig een overzicht plaatsen van de laatste nieuwsfeiten op Whiskygebied en ook zullen we zo af en toe eens een blog plaatsen om onze eigen kijk op de feiten te geven.

Natuurlijk moet er niet alleen over dit prachtige product geschreven worden. Whisky moet je vooral proeven! De ene keer rustig op de bank bij een goede film genieten van je favoriete merk en soort, een andere keer met een paar vrienden aan de eikenhouten tafel een aantal flessen "analyseren".

Hoe je ook van je Whisky geniet, doe het verstandig!

Share
comments
2020  Whisky Oss