image1 image1 image1

Van het een komt het ander

ou%20ad

Een gewone dinsdagochtend in huize Van Gaalen. Ik zit achter mijn laptop wat uit te zoeken voor een eventuele blog en mijn vrouw Antonia zit tegenover me achter haar laptop. Ze heeft een eigen reisbureau aan huis en heeft wat contact gelegd met een Schotse organisatie. Eens kijken of het mogelijk is om in het najaar een mooi reisje Schotland te gaan maken.

Antonia had me al geattendeerd op McLean Scotland en hun bijbehorende website. Paul McLean en Liz Gillespie zijn de mensen achter deze reisorganisatie en achter een internationale Whiskyclub. Ik had inmiddels ook al even gekeken op die website en een mail gestuurd om me aan te melden als lid. Altijd leuk om de hobby te verbreden toch? Ineens het geluid van een binnenkomende mail. Ik mag lid worden van de Angels Whisky Club. En dat niet alleen, als we dat willen mag er ook een link van onze website geplaatst worden. Hoe leuk is dát?

 lizandpaul

Paul McLean over Angels Whisky Club:

"Angels Whisky Club has been conceived and born out of our serious passion for whisky and all things whisky-related. Which meant we just had to spread the word and help others enjoy the world of whisky as we do, with a world renowned whisky connoisseur installed as  Patron, Charles Maclean."

Net zoals onze website dus ontstaan vanuit de passie voor Whisky en de wil om die passie te delen. Ondertussen gaat mijn eigen Travel Counsellor verder met het nodige uitzoekwerk voor een trip met Paul en Liz. Ik verheug me op het najaar!

 

 

Share
comments
2020  Whisky Oss