image1 image1 image1

Corona en de whiskywereld

Dat een "flu-on-steroids" zo'n impact kan hebben op de wereld had niemand kunnen voorzien en toch is dat precies wat er nu gebeurt met het Corona virus. De Covid-19 variant zorgt inmiddels voor een zogenaamde pandemie en dat heeft de nodige gevolgen...

Naast het dagelijks groeiend aantal besmettingen waarbij helaas ook mensen komen te overlijden, is het ook in alle economische sectoren een virus dat de boel plat lijkt te leggen. De whiskywereld is daarop geen uitzondering. Inmiddels is een aantal festivals afgelast. Whisky in Leiden gaat niet door, Whisky Festival Noord Nederland is afgelast en ook Whiskyweekend Twente moet helaas de deuren gesloten houden. 

Op kleinere schaal hebben ook wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen. In overleg met Wijnhuis Oss en City Hotel Oss hebben we besloten de whiskyproeverij van 21 maart uit te stellen. De eerstvolgende beschikbare datum lijkt 25 april te zijn maar we wachten even de ontwikkelingen af voordat we een definitieve datum bekend gaan maken. Voor nu is het vooral afwachten.

Wij wensen iedereen veel wijsheid toe in de huidige gekte en mocht je besmet raken, heel veel beterschap!

Share
comments
2020  Whisky Oss