image1 image1 image1

Zin in het nieuwe jaar

De beste wensen allemaal! Dat 2020 maar weer een fantastisch jaar mag worden voor de whiskyhobbyisten die we allemaal zijn. Wij hebben er in ieder geval alweer veel zin in. Er staan dan ook weer enkele mooie dingen op het programma.

Google vond dit plaatje voor ons.

Zoals jullie wellicht weten staat de eerste proeverij gepland voor 21 maart. Voor deze proeverij, met als thema Distillers Editions, zijn inmiddels geen kaarten meer beschikbaar. Ons werk wordt blijkbaar gewaardeerd en dat voelt fantastisch. Dat geeft zeker ook weer inspiratie om later dit jaar weer andere proeverijen te gaan plannen.

Naast de proeverijen die we jaarlijks doen is het voor ons bijna een traditie aan het worden dat we om het jaar een bezoek brengen aan Schotland. Eerder waren we al in Elgin met bezoekjes aan Benromach, Glendronach en Glenglassaugh. We waren in Perth en bezochten Glenturret, Blair Athol en Edradour. In 2018 waren we in Campbeltown en bezochten daar Springbank, Glengyle en Glen Scotia. Waar we samen dit jaar naar toe gaan hangt nog af van het een en ander maar dát we gaan is zeker.

Wat ook zeker is is dat ik in maart sowieso nog eens naar Schotland ga en wel naar Campbeltown. Dan ga ik een aantal vrienden van Mini-Maltstock rondleiden in de voormalig whiskyhoofdstad. Natuurlijk zal een warehouse tasting bij Cadenhead's dan ook niet ontbreken. Ook Mini-Maltstock zelf staat alweer met potlood in de agenda.

En dan is er natuurlijk weer de intentie om heel veel mooie whiskies te proeven en jullie te laten weten wat we van die whiskies vinden. Nieuwe aankopen, gekregen of aangekochte samples, verrassingen die we op proeverijen tegenkwamen. We gaan het zien. Nou ja, proeven dus eigenlijk.

Wij wensen jullie alle goeds toe voor dit jaar. Hopelijk is 2020 voor jullie jaar met heel veel mooie momenten en heel veel mooie drankjes om die momenten mee te vieren!

Share
comments
2020  Whisky Oss