image1 image1 image1

Goud op het schap in Oss

Het gaat steeds meer vooruit voor de whiskyliefhebbers in Oss. Voor hen die zweren bij hun vaste merk was er altijd al een heel behoorlijk aanbod. De afgelopen jaren is er echter een verandering gaande. Dat merken vooral de klanten van Wijnhuis Oss. De schappen raken er steeds meer gevuld met meer bijzondere flessen whisky en nu komt er weer een nieuwe serie bij. Nou is Golden Cask geen compleet nieuwe serie en stond het eerder al beperkt bij Slijterij Caves Hubert Zeegers, nu staat er echter een behoorlijk aanbod van in de winkel aan de Zaltbommelseweg in Oss.

De Golden Cask bottelingen vormen het vlaggenschip van bottelaar House of Macduff. Elke fles is gevuld op de sterkte van het vat, zonder bijkleuring of koude filtering. Voor elke gebottelde whisky geldt verder dat een single cask botteling is. Allemaal kenmerken waar wij heel vrolijk van worden. Elk vat is immers uniek. Een welkome aanvulling op het assortiment aan onafhankelijk gebottelde whisky dus!

In Nederland wordt de Golden Cask serie geïmporteerd door Erik Molenaar die daarnaast ook bekend is van zijn Kintra bottelingen én zijn eigen Wagging Finger distilleerderij in Deventer.

Share
comments
2020  Whisky Oss