image1 image1 image1

Weekly Winning Whisky

Dat zou wat zijn toch? Elke week een fles whisky winnen en zo je collective uitbreiden met mooie flessen die anders buiten bereik zouden blijven. Daar heeft een aantal enthousiaste hobbyisten iets op gevonden. De Weekly Winning Whisky groep op Facebook werd gestart en ik werd daar (uiteraard) lid van. Het maakt de Lotto weer een interessant spelletje.

Ik was inmiddels al een aantal weken lid van de groep en had al aan een paar leuke verlotingen deelgenomen. Helaas zonder resultaat... (Net als bij de Lotto op zich). Ik besloot ook eens kritisch naar mijn eigen collectie te kijken en ook eens wat in de verloting te zetten. Een 22yo Port Dundas, gebotteld door Signatory Vintage, zou dat wat zijn voor de groep? Binnen anderhalf uur uitverkocht en zo ging deze mee voor de Lotto trekking van 13 april. Inmiddels heeft de nieuwe eigenaar er zijn eerste drammetje al uit gedronken.


Bij dezelfde trekking had ik me ook voor 5 getallen ingeschreven op een fles Springbank 12yo Burgundy. Wat denk je? Alsof ik beloond werd voor het zelf ook iets aanbieden, werd ik de gelukkige winnaar van deze prachtige fles whisky. Met zorg verpakt mocht ik deze afgelopen donderdag in ontvangst nemen. Dit weekend zal deze geopend worden. Het zijn immers niet voor niets feestdagen toch?

Vrolijke Paashaas allemaal!

Share
comments
2020  Whisky Oss