image1 image1 image1

Voorjaarsdrukte

Jullie zullen het vast al gemerkt hebben. Er wordt minder vaak iets gepubliceerd op WhiskyOss dan jullie van ons gewend zijn. Dat is geen onwil van onze kant uiteraard maar helaas, we zijn nogal druk dit voorjaar. Zo is Peter bezig met de voorbereiding van een aantal plaatselijke festivals en ben ik net weer 100% teruggekeerd bij mijn werkgever na ruim een alf jaar met een burn-out te hebben gekampt. Dit heeft gevolgen kan ik je vertellen.

Naast de werkzaamheden voor de festivals heeft Peter het ook druk genoeg met zijn gezin en ook in zijn normale werk gaat heel veel vrije tijd zitten. In deze tijd is het dus niet handig om ook nog even een artikel te móéten schrijven. Dat komt waarschijnlijk ook niet ten goede aan de kwaliteit van het artikel. Het moet immers leuk zijn en blijven om te doen.

Voor mij geldt dat precies hetzelfde. Aangezien ik in ploegendienst zit, heb ik nou eenmaal meer tijd om af en toe wat te schrijven maar schrijven om het moeten publiceren daar stap ik een beetje van af. Een stukje zelfbescherming ook aangezien ik soms nog wel eens over-gedreven kan zijn in mijn hobby (en dat was ik ook in mijn werk...). 

Natuurlijk gaan we zeker door met proeven en zullen we daar ook over blijven schrijven. Zo zit er weer een mooie serie aan te komen over bottelaar Claxton's en hebben we binnenkort natuurlijk weer een hele mooie proeverij gepland staan. Op 11 mei gaan we bij City Hotel Oss vertellen over onze trip naar Campbeltown en natuurlijk gaan we daar wat aan de stad verbonden whiskies bij proeven en behandelen. Daarover eind volgende week meer!

Wil je weten aan welke Osse evenementen Peter zijn medewerking verleent? Klik dan zeker even op deze links:

 

Share
comments
2020  Whisky Oss