image1 image1 image1

Met een verlanglijstje op pad

Sinterklaas gelooft al lang niet meer in mij en ook zijn tegenwoordig zo ondergewaardeerde helpers gaan stilletjes ons huisje voorbij. Toch heb ik in de afgelopen dagen maar eens een verlanglijstje opgesteld. Niet een om iets te krijgen maar juist een lijstje om iets te kopen. We zijn immers weer in Schotland en vandaag gaan we in het bijzonder naar de Cadenhead shop in Campbeltown. 

CadenheadsList

Natuurlijk gaan we niet alleen naar de Cadenhead shop. We gaan ook de nog actieve distilleries van Campbeltown bezoeken. Dat betekent dat we dus ook bij Springbank, Glengyle en (morgen) Glen Scotia het risico lopen dat er wat aan de vingers blijft plakken. Vandaar dus ook dat verlanglijstje, een lijstje met aankopen die "zeker" mee zullen gaan vanuit de shop. Eén fles stond sowieso al vast, de onlangs uitgebrachte club botteling staat al in de winkel op me te wachten.

We kwamen met het vliegtuig naar Schotland en zijn dus gebonden aan het gewicht dat de koffer mag hebben. Verder zal ook het budget een belangrijke factor zijn in wat er wel of niet mee zal komen. Het leek me wel wenselijk om beslagen ten ijs te gaan en ik vroeg daarom vorige week via de email om een prijslijst van wat er momenteel allemaal in de winkel te koop is. Gezien het aanbod ben ik blij dat ik alles eens rustig vanaf het scherm kon bekijken, selecteren, controleren op Whiskybase en uiteindelijk toevoegen aan mijn verlanglijst. Natuurlijk stuurde ik de lijst ook door naar Peter en ook hij ging er maar eens goed voor zitten. Ook hij selecteerde alvast een paar mooie bottelingen om mee naar huis te nemen.

Uiteindelijk kan straks natuurlijk alles anders lopen dan vooraf gepland maar met de huidige lijstjes is er nog ruimte in de koffer én in het budget voor het geval er nog wat andere snoepjes aangekocht "moeten" worden... En mochten we over het bagagegewicht gaan, verzenden naar Oss is ook nog een mogelijkheid. Na onze trip zullen we jullie laten weten wat er van onze voorgenomen aankopen is gekomen én wat er eventueel nog bijgekomen is. Vandaag storten we ons in de wereld die Campbeltown heet.

Share
comments
2020  Whisky Oss