image1 image1 image1

Glenrothes 1972 in de Bottle Share

Untitled

Herinnert u zich deze nog? Deze fles kocht ik ooit om te bewaren voor mijn 50e verjaardag. Een whisky die gedistilleerd werd in mijn geboortejaar, een prachtige fles om te bewaren toch? Dat is zo maar aangezien er inmiddels nóg een fles uit 1972 in mijn collectie staat, heb ik besloten deze fles te gaan verkopen. Aangezien deze als hele fles waarschijnlijk wat duur bleek, werd een Bottle Share een mooie optie. Zo kunnen meerdere 1972-ers genieten van de prachtige whisky uit hun geboortejaar!

Het is tóch iets wat aantrekt als je een whiskyhobby hebt. Naarmate je ouder wordt, wordt het echter steeds lastiger (en vooral duurder) om nog een flesje uit je geboortejaar te kunnen vinden. Op mijn leeftijd is het een utopie om een verzameling aan te leggen van whisky uit mijn geboortejaar. Daarom heb ik besloten die andere fles (een Invergordon van Cadenhead's) te houden en deze dus van de hand te doen. Het delen in een Bottle Share zorgt er dan in ieder geval nog voor dat ik hem zelf nog wel kan proeven.

Untitled

Vier mensen hebben inmiddels toegezegd een 10cl sample te kopen. Ik hoop dat zij er op een gepast tijdstip ontzettend van gaan genieten! Ik ga dat in ieder geval dus ook doen.

Share
comments
2020  Whisky Oss