image1 image1 image1

Nog meer te proeven!

Untitled

Laatst schreef ik al over een sampleruil die plaatsvond met Marc en Misha. Van de daaruit verkregen samples heb ik er inmiddels al een paar geproefd en er staan ook nog wat te wachten op een grondige inspectie. Ondertussen vond er nóg een ruil plaats. Dit keer met Barry Stok. Stuk voor stuk whisky's die ik nog niet eerder dronk dus dat wordt weer genieten!

Via Barry ontving ik een tijdje geleden het Túath Whiskyglas. Ik schonk hier mijn onlangs gekochte Deanston 2008 Bordeaux matured in en maakte er een foto van. Via Messenger stuurde ik de foto ook door naar Barry. Zijn interesse in de Deanston was gewekt en zo gingen we in gesprek over een sampleruil. Gewoon, als hobbyisten onder elkaar die graag delen wat ze hebben.

Zo vertrok er al snel een pakketje vanuit Oss naar het kantoor van The Tasting Company. Naast de Deanston zaten er uiteraard nog wat mooie whisky's in het doosje. Eén ervan is écht uniek en inmiddels alweer achterhaald. Barry heeft een sample van mijn Solera-fles die op dat moment was samengesteld uit 254 verschillende whisky's. Inmiddels zijn het er alweer 12 meer en ook van de samples van Barry zullen enkele milliliters in de Solera gaan. 

Untitled 

De whisky's die ik van Barry mocht ontvangen zijn:

  • Arran The Bothy Batch 4
  • Glenfiddich Select Cask Travel retail
  • Benriach 2006-2016 Anam Na H-Alba
  • Bruichladdich 8yo Single Cask 2001
  • Sheep Dip Amoroso Oloroso 1999
  • Dunville's 10yo PX Cask

Een rijtje waar ik weer zeer benieuwd naar ben! 

Barry, geniet van de samples die ik je stuurde. Ik ga dat met de jouwe zeker ook doen! Thanks voor weer een mooie ruil.

Share
comments
2020  Whisky Oss