image1 image1 image1

WhiskyOss gaat weer op reis

We zouden het elk jaar wel willen maar dat gaat helaas niet. De mogelijkheid om om het jaar een reis naar Schotland te maken, pakken we dan ook met beide handen aan. Bijkomend voordeel is dat we dus ook niet "te snel" het hele land doorkruisen en in een sneltreinvaart alle distilleries bezoeken... Onze nieuwe reis staat gepland voor november en we hebben er al ongelofelijk veel zin in!

0Campbeltown

In 2014 verbleven we in de Speyside en van daaruit reisden we af naar Benromach, Glendronach en Glenglassaugh. In 2016 waren we Centraler met een verblijf in Perth en een bezoek aan Glenturret, Edradour en Blair Athol. Dit keer is Campbeltown onze bestemming met uiteraard een bezoek aan Springbank, Glengyle (Kilkerran) en Glen Scotia. Ook de Warehouses van Cadenhead staan op het programma.

Onze originele plannen kwam ook een dagje Arran voor. Helaas vaart de veerboot tussen het vasteland en Arran niet in de periode dat wij er zijn. Aan de andere kant, uit onze eerdere reizen weten we ook dat het voor ons prima is om slechts twee dagen met bezoekjes te plannen. Overal blijft wel wat plakken en aangezien we gaan vliegen zijn we toch enigszins beperkt in de bagage... 

De vluchten zijn geboekt, de B&B is besproken, alleen de huurauto nog regelen en dan zijn we er helemaal klaar voor. Nog een paar maanden de tijd om te sparen voor de vloeibare souvenirs die we ongetwijfeld weer mee gaan nemen. Heerlijke vooruitzichten!

 

Share
comments
2020  Whisky Oss