image1 image1 image1

De laatste aankoop van 2017, Claxton's Cambus 1991

Untitled

Op een gegeven moment moet je een streep trekken toch? Je kunt nou eenmaal niet alles maar blijven kopen. De kast raakt immers steeds voller en de bankrekening steeds leger. Aan die kast was ik al begonnen zoals jullie hebben kunnen lezen. De bankrekening wordt, met de feestdagen voor de deur, een grotere belemmering en daar ga ik vanaf nu rekening mee houden. Maar goed, deze Cambus heb ik toch nog maar mooi even toe kunnen voegen aan de collectie.

Twee weken geleden kondigde The Old Pipe aan dat er weer een paar mooie bottelingen van Claxton's aan zaten te komen. Eén ervan trok wel mijn speciale aandacht. Het lijkt de laatste tijd wel of de grain whisky mij een beetje in de greep heeft. Ik liet daarom Johan van Boxmeer een fles van deze Cambus voor mij apart zetten. 

Untitled

Nu moest mijn jongste zoon toevallig voetballen in Uden en vanaf daar even doorrijden naar St. Oedenrode was dus een mooie optie. Zo gezegd zo gedaan. Ik zette hem af, reed snel even door en was weer terug toe de eerste 10 minuten net voorbij waren. In mijn auto de vastgelegde Cambus én een mooie likeur van vaderlandse bodem. De kersenlikeur die door Leon van Welie op de markt is gebracht. Een mooi drankje voor de feestdagen.

Uiteraard is er binnenkort weer wat te lezen over deze nieuwe Cambus maar ook de kersenlikeur van Leon zal nog even de revue passeren.

Share
comments
2019  Whisky Oss