image1 image1 image1

Zomerdrukte

Ken je dat, het gevoel dat je heel erg aan vakantie toe bent? Dat je weet dat het nog ruim twee weken duurt en dat je het in die weken nog heel druk gaat krijgen. Dat je dan heel blij kunt zijn met een hobby waarin je heerlijk je zinnen kunt verzetten. Of dat nu het voorbereiden van een proeverij is, het (mede) regelen van een eigen botteling voor de SMWG op Facebook of gewoon een simpel blogje schrijven. Heerlijk ontspannend, zeker met een drammetje dat ook bij de huidige zomerse temperaturen prettig wegdrinkt.

Een stukje achtergrond? Normaal gesproken werk in een ploegendienst rooster met een gemiddeld aantal van 33,6 werkuren in de week. Sinds afgelopen oktober werk ik echter aan een heel groot project en nu verkeren we in een afrondende fase voordat het apparaat overgedragen kan worden aan de productieafdeling. Dat betekent dat voor mij een werkweek van 46 tot 50 uur op dit moment meer regelmaat is dan uitzondering. Je kan je voorstellen dat ik me nu dus even heerlijk ontspannen voel.

Een heerlijk geurend glaasje naast de laptop. Een nog jonge, frisse whisky erin met moutige en fruitige tonen. Niet te sterk met 46% en niet te zwaar in het smaakpallet. Gewoon iets om dus niet te veel bij na te denken. Wat is het dan?

Untitled 

Vandaag heb ik de 8yo Benrinnes, gebotteld in de Stricktly Limited Carn Mor serie, in het glas. Ik schreef er al eerder mijn notities over. Lees die hier gerust nog eens terug terwijl ik van een rust-momentje geniet.

 

Share
comments
2019  Whisky Oss