image1 image1 image1

Festivalbezoekjes 2017

PSF

Terwijl een deel van de Nederlandse whiskyscene zich op Islay vergaapt aan talloze bijzondere ervaringen, schaften Peter en ik kaarten aan voor twee binnenlandse festivals die we dit jaar zeker niet willen missen.

Zonder andere festivals tekort te willen doen hebben we deze keuze vanuit het whiskyhart gemaakt. Festivals als Whisky by the Sea, Whiskyfestival Noord Nederland, Leiden, Gouda, WTF in Utrecht, helaas bezoeken we jullie dit jaar niet. Ook Den Haag en Maltstock staan niet op onze planning. We kunnen nou eenmaal niet overal bij zijn. Waar gaan we dan wél naartoe?

Op zaterdag 7 oktober zullen Peter en ik de middagsessie van het Pot Still Festival in Amersfoort bezoeken. Dit door Van Wees Holland georganiseerde festival laat je niet allen whisk(e)y proeven. De aanwezige vertegenwoordigers schenken ook ander gedistilleerd zoals Armagnac, Calvados, Cognac, Grappa, Rum en Vodka. Voor elk wat wils en nog zeer prettig geprijsd ook. Interesse? Pot Still Festival

WBG 

Een ander festival dat we zeker ook weer bezoeken is een nog zeer jong festival. Vorig jaar voor het eerst gehouden en ook toen waren we erbij. Ons bezoek is ons toen zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer naar de Whiskybase Gathering gaan. Deze vindt plaats op zaterdag 25 november. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de organisatie ook nu weer een mooi, kleinschalig maar groots, festival gaat neerzetten. Wil je hier bij zijn? Whiskybase Gathering

WBE 

Afhankelijk van wanneer én uiteraard een financieel plaatje (ik ga immers ook tussendoor nog een paar dagen naar Edinburgh) kan het ook zomaar zijn dat we het Whisky Blues Event (zondag 29 oktober) in Wijchen nog een bezoekje brengen. Ook hier waren we afgelopen jaar voor het eerst en ook dit beviel ons goed. Mooie whisky's en een mooi stukje live muziek, georganiseerd door Richard Timmers. Hou de website van Whisky Blues Event in de gaten als je erbij wil zijn.

 

Share
comments
2019  Whisky Oss