image1 image1 image1

Gecontroleerd, ingevuld, gedeeld en gewonnen

IMG_1590

Iedereen kent het verschijnsel wel op Facebook, de like-share-win acties. We doen er ook allemaal wel eens aan mee en winnen nooit iets toch? Ik deed dit keer echter mee aan een actie met als prijs een prachtige fles whisky en ik won ook nog! Gisteren werd de fles thuisbezorgd. Daar ga ik binnenkort eens rustig voor zitten.

Op 1 mei schreef Whisky-on-line.com op hun Facebookpagina een wedstrijd uit. Mensen die wilden winnen moesten van een bepaalde fles de prijs vermelden in een antwoord onder het bericht én het originele bericht delen op hun eigen pagina. Je kent het principe. Ik klikte het bericht aan en zag al snel dat er heel veel dezelfde prijzen vermeld werden. Toch besloot ik zelf de website maar eens te openen en daar zag ik een prijs die toch wat anders was. Ik noteerde €185,11 onder het bericht en deelde het bericht zoals gevraagd. De uitslag zou op 6 mei volgen.

Ik stond op het punt om met mijn gezin een zaterdag door te gaan brengen in Amsterdam toen ik bericht kreeg van een vermelding op Facebook. Wat blijkt? Ik was uitgeroepen tot de gelukkige winnaar van een 25yo Caol Ila, gebotteld door Ian MacLeod voor de Dun Bheagan serie. Mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk.

Binnenkort mag deze fles open en dan zal ik er zeer zeker ook nog eens een review over gaan schrijven. Maar niet voordat ik eerst whisky-on-line.com nogmaals dank voor het beschikbaar stellen van deze prachtige fles!

 

Share
comments
2018  Whisky Oss