image1 image1 image1

Zo jammer

Untitled

Ken je dat? Je bent hooikoortspati├źnt en bij de eerste mooie lentedag slaat je neus compleet dicht. 's Nachts kun je niet slapen omdat de traanbuizen overuren maken en voor je het weet ben je er weer dagen mee zoet. Snotverkouden, geen reukvermogen en van al het gesnotter begint ook je keel ge├»rriteerd te raken. Niet de beste periode om een lekker glaasje te nuttigen.

Toch heb ik nu wel weer eens zin in een goed glas whisky. Niet eentje om over te gaan schrijven, niet eentje om heel uitgebreid te beoordelen want met deze gesteldheid is dat geen doen. Ik trek gewoon maar wat uit mijn kast, iets waarvan ik weet dat ie lekker smaakt. Een 13yo Arran gebottled door Cadenhead in de Authentic Collection.

Ik weet dat ie gerijpt is op een Fino Sherry vat. Ik weet dat ie op vatsterkte gebotteld is. Helaas ruik en proef ik niet veel van wat het zou moeten zijn. Dat vind ik dan toch wel erg jammer. Ik had misschien net zo goed een goedkope blend in kunnen schenken...

Hopelijk ben ik snel weer van deze door hooikoorts getriggerde verkoudheid af. Het wordt tijd dat we weer eens wat beoordelingen gaan doen.

Share
comments
2018  Whisky Oss