image1 image1 image1

Oss groeit als whiskystad

Untitled

Het is geen geheim dat wij de ambitie hebben om van Oss een whiskystad te maken. Het is dan ook geweldig om te zien dat er inderdaad sprake is van een prachtige ontwikkeling. Zowel Wijnhuis Oss als Slijterij Caves Hubert Zeegers doet zijn best het de whiskyliefhebbers naar de zin te maken.

Van Wijnhuis Oss zagen we afgelopen week een zeer bijzondere aankondiging voorbij komen op hun Facebookpagina. Zij hebben een aantal zeer exclusieve flessen aangekocht van bijvoorbeeld Port Ellen, Brora en Pittyvaich. Daarnaast staat daar uiteraard nog steeds een uitgebreid assortiment van The Ultimate, de onafhankelijk gebottelde lijn die we daar afgelopen jaar mede mochten introduceren.

Ook Slijterij Zeegers timmert aan de weg. Enkele weken geleden werd het assortiment al uitgebreid met Kintra-bottelingen en vanaf nu zijn ook Gordon & MacPhail en Signatory Vintage vertegenwoordigd op de schappen van de oudste slijterij van Oss.

Untitled 

Prachtig voor de Osse liefhebbers én prachtig voor ons. Wij hebben hiermee immers weer een mooie mogelijkheid om nieuwe proeverijen te organiseren. De eerste is inmiddels weer ingepland en wel op 30 januari 2016. De line up zal geheel bestaan uit bottelingen van Gordon & MacPhail en Signatory Vintage. Deze proeverij zal plaatsvinden bij Slijterij Caves Hubert Zeegers waar inmiddels ook kan worden ingeschreven. Later in het jaar zullen we vast en zeker meer gaan organiseren en zullen we onze contacten met beide slijterijen daarbij zeker gebruiken.

Share
comments
2020  Whisky Oss