image1 image1 image1

Lidmaatschap?

word_lid

Geheel per toeval en ook later dan gepland opende ik eerder deze week de mailbox van mijn iPhone. Ting ting ting, ging het geluid terwijl ik in de veronderstelling was mijn internetbrowser geopend te hebben. Niets was minder waar. Het bleek de info-mailbox van WhiskyOss te zijn. Er werden vragen gesteld over mogelijke aanwezigheid bij proeverijen maar ook over hoe mensen lid kunnen worden. Lid worden, bij ons? Daar hadden we nog niet over nagedacht...

De aanleiding hiervoor is vrij simpel. Mensen die de website bezoeken en geheel naar beneden scrollen zien daar een veld waar het aantal aanwezigen getoond wordt. In dat veld staat het aantal gasten dat online is maar ook het aantal leden... Echter, als er staan dat er 1 lid of 2 leden online zijn betekent dit niets anders dan dat wij of één van ons bezig is met een artikel... Grappig? Ja. Verwarrend? Misschien ook wel. Een kans? Dat in ieder geval. Zowel voor ons als voor jullie! Het heeft ons in ieder geval aan het denken gezet.

Wat zou een lidmaatschap nu aan voordelen kunnen brengen? Dat is iets waar we nu over aan het nadenken zijn maar het zou leuk zijn om juist van de lezers te weten te komen wat zij leuk zouden vinden. Met andere woorden, wat zouden wij onder een lidmaatschap moeten hangen om ervoor te zorgen dat jij als lezer lid wil zijn van WhiskyOss? Laat het ons weten! Zet je wensen en aanbevelingen in een reactie onder dit artikel en dan gaan wij ermee aan de slag!

Share
comments
2020  Whisky Oss