image1 image1 image1

And now for something completely different

Putje

Legendarische woorden uit het vliegende circus van Monty Python. Generatiegenoten van mij zullen deze zin zeker herkennen en dan kwam er... inderdaad weer een heel andere sketch. Bezoekers van onze proeverijen weten dat ook wij steeds proberen iets te veranderen. Uiteraard in de line up maar dit keer...

Een ander "kenmerk" voor onze proeverijen is dat we nooit vooraf aangeven welke Whisky's we gaan schenken. Ook deze keer zal ik dat dus niet doen. Men moet er dus gewoon weer op vertrouwen dat we iets moois gaan neerzetten en ik beloof jullie dat we dat vertrouwen niet zullen beschamen.

Iets dat ik al wel kan vertellen is een voortvloeisel uit een evenement van afgelopen jaar. Eind november, net voor de releasedatum van de DVD, haalden we de film Nederland Whiskyland naar De Groene Engel. Uiteraard is deze nu nog steeds te bestellen via de website maar, dankzij onze goede contacten met filmmaakster Gwen Jansen, het is op 7 maart ook mogelijk de DVD aan te schaffen in 't Putje! Ook voor de mensen die de film gezien hebben in De Groene Engel een interessant item om te hebben. De extra's op de DVD geven een mooi aanvullend inkijkje in de Nederlandse Whiskyscene.

UntitledRemember De Groene Engel? 

Mocht je dus interesse hebben in een zeer verrassende proeverij en was je er ook nog niet aan toegekomen de DVD Nederland Whiskyland te bestellen? Meld je dan snel aan en zorg dat je erbij bent op 7 maart.

Aanmelden kan bij Slijterij Caves Hubert in Oss of je kunt direct contact opnemen met ons via de mail.

Share
comments
2020  Whisky Oss