image1 image1 image1

De Winkel opent zijn deuren

 

De Osse horeca is met ingang van vandaagUntitled een borrel- en eetbar rijker. Ja en? Moet dat dan op een whiskyblog vermeld worden? Wij vinden van wel. De eigenaar heeft namelijk een groeiende passie voor Whisky én hij wil dat ook in zijn bar uit gaan dragen! Als dát geen mooi nieuws is…

Roel Jordaans stamt uit één van de echte horecafamilies die Oss rijk is en ik ging hem even storen tijdens de drukke werkzaamheden die vooraf gingen aan de opening.

20141127-DSC_0165 

Jeroen: Roel, hoe kom je erbij te starten met dit nieuwe horeca-project?

Roel: Na heel wat jaren samen met mijn familie horeca te hebben bedreven op de Heuvel in Oss, ga ik nu mijn droom beginnen in de Peperstraat. De Winkel Borrel en Eetbar zal een verlengstuk worden van mijn eigen huiskamer, waarin ik al mijn passies kwijt kan.

Jeroen: Al je passies?

Roel: In ieder geval de passie voor eten, koffie, wijnen en speciale bieren maar zeer zeker ook voor Whisky. Die laatste heb ik eigenlijk pas kortgeleden ontdekt toen een goede vriend me toevallig een whisky liet proeven die ontzettend beviel. Ik werd spontaan verliefd op de drank.

Jeroen: Dat effect ken ik wel een beetje ja. Bij ons heeft de passie voor Whisky ervoor gezorgd dat we nu zoveel schrijven. Hoe ga je je passie vertalen achter de bar?

Roel: Ik wil vooral zelf ook veel leren over de Whisky's die ik heb staan. Ik begin daarom maar met een beperkt aantal en steeds als er een fles half leeg is komt er een nieuwe, andere, fles bij. Stefan, werkzaam bij Wijnhuis Oss, gaat me daarbij helpen.

20141127-DSC_0146 

Jeroen: Als je ooit vragen hebt waar wij je bij kunnen helpen dan laat het ons maar weten.

Roel: Dank je, input is altijd welkom! Ik wil namelijk blijven proeven en leren.

Jeroen: Dat gaat helemaal goed komen. Heel veel succes met De Winkel. We komen graag een keer een goed glas bij je drinken!

 20141127-DSC_0159

Kijk voor meer informatie over De Winkel op de website of volg De Winkel op Facebook!

Share
comments
2020  Whisky Oss