image1 image1 image1

WhiskyOss Werkoverleg...

Untitled

Morgen hebben we een Open Flessen Avond bij onze huisslijter. De laatste details daarover moesten uiteraard nog even besproken worden. Verder staat er over een week of 6 een prachtige trip naar Schotland gepland waar we met z'n tweeën een paar mooie distilleries willen gaan bezoeken. Ook enkele festivals gaan we nog bezoeken en dan is er nog zoiets als het komende 1-jarig bestaan van de website, valt er nog wat te veranderen of verbeteren?

Onder het genot van een lekker glaasje moesten we maar eens een avondje over deze onderwerpen "vergaderen".

Nee hoor, dit worden geen notulen van werkoverleg al kan ik wel melden dat we in de komende periode enkele dingen willen gaan veranderen op de site. Enkele nieuwe tabs zullen worden toegevoegd om de site nóg leuker te maken voor jullie en voor ons. Wat wel leuk is om nu te vermelden is het lijstje drams dat we afgelopen maandag tijdens ons werkoverleg nuttigden. Enkele wederzijdse vakantiesouvenirs en een sample van Peters' Solera zorgeden samen voor een prachtig scala aan geuren en smaken.

De volgorde:

  1. Ben Nevis 13yo Le puits a Whisky; vakantiesouvenir Jeroen
  2. Glen Elgin 16yo Signatory Vintage Non Chill Filtered; vakantiesouvenir Peter
  3. Glann Ar Mor 2014; sample ontvangen bij de distillery
  4. Inchgower Gordon&MacPhail Reserve 2002; vakantiesouvenir Peter
  5. Kornog Taouarc'h Pevared 14 SC; vakantiesouvenir Jeroen
  6. Solera Peter
  7. Kornog Sant Erwan 2014; sample ontvangen bij de distillery
  8. Kornog Sant Ivy 2014 Cask Strength 58,9%ABV; sample ontvangen bij de distillery
  9. Springbank 10yo.

Untitled 

Een lijstje met Whisky's die afzonderlijk allemaal een score tussen de 83 en de 87 scoren in ons boekje. Uitschieters uiteraard de prachtige Solera van Peter én de Kornog Sant Ivy 2014 Cask Strength. De Glann Ar Mor distillery bewijst hiermee dat een NAS Whisky een prijs van €99,00 per fles kán rechtvaardigen.

Binnenkort meer over de aankomende veranderingen op de site én natuurlijk verslagen van de events waar we bij aanwezig zullen zijn. Voor nu, een dramtastisch weekend!

Share
comments
2020  Whisky Oss